19 maja 2018, godz. 20:00

Zapraszamy na wyjątkową kolację w trakcie której podamy szparagi w towarzystwie win z Alzacji.

Kolację poprowadzi Wojciech Giebuta, redaktor magazynu Czas Wina

 

Menu i Wina

Aperitif

Eugène Freytag Sylvaner, AOC Alsace

Pierwsza Przystawka

Sałatka ze szparagów z cytrusowo sojowym vinegret i sezamem

Eugène Freytag Pinot Gris, AOC Alsace

Domaine Rieflé-Landmann Pinot Gris, AOC Alsace

Druga Przystawka

Quiche z zielonymi szparagami na spodzie razowym z creme fraise i plastrami dojrzewającego karku wieprzowego w ziołach

Domaine Rieflé-Landmann Riesling, AOC

Danie główne

Suquet z ryb dobczyckich z ziemniakami i grillowanymi szparagami

Domaine Rieflé-Landmann Riesling Steinert Grand Cru, AOC Alsace

Deser

Karmelizowany mus z truskawek z kremem różanym i kruszonką

Domaine Rieflé-Landmann Gewurztraminer, AOC

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winną Sobotę wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Winna Sobota | Szparagi i Wina z Alzacji
Powered by JS Network Solutions