6 października 2017

Kolacja z artystą

Goście specjalni: Nelson Pino oraz Alvaro Hagopian
Prowadzenie: Paweł Gąsiorek, redaktor magazynu Czas Wina i współwłaściciel Dworu Sieraków

Menu inspirowane kuchnią Urugwaju

Pierwsza Przystawka
Pionono / rolada z tuńczykiem

Druga Przystawka
Empanadas z długo pieczoną wołowiną
Empanadas z pomidorami, pieczoną papryką i marynowaną mozarellą

Danie główne
Polędwica wołowa z batatami, grillowanymi warzywami i sosem chimichuri

Deser
Chajá / ciasto ze śmietaną, konfiturami, sosem kajmakowym i orzechami ziemnymi w karmelu

Formuła wieczoru

Winny Piątek "Tango i wina z Urugwaju" to tematyczna kolacja połączona z degustacją win. Gośćmi specjalnymi będą artyści urugwajscy wykonujący tango Nelson Pino oraz Alvaro Hagopian (Koncert przed kolacją). Wieczór prowadzić będzie Paweł Gąsiorek redaktor magazynu "Czas Wina" i współwłaściciel Dworu Sieraków. Formuła: Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a impreza zacznie się po koncercie. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się czterodaniowa kolacja.

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

 

Winny Piątek | Tango i wina z Urugwaju
Powered by JS Network Solutions