4 października (piątek) 2019, godz. 20:00

Noc Wina "Kuchnia z końca świata. Kiwi i inne osobliwości" Kolację poprowadzi Wojciech Giebuta redaktor magazynu "Czas Wina"

Najbardziej charakterystyczną cechą nowozelandzkiej kuchni jest nieskazitelna świeżość produktów spożywczych oraz niezwykłe łączenie rozmaitych smaków, będących odbiciem kulturowej różnorodności kraju. Wina z Winnicy Saint Claire Estate Wines, Marlborough to nowozelandzka czołówka, co roku obsypywane są nagrodami na wszystkich światowych konkursach. O zamiłowaniu do intensywnych smaków, chęci kosztowania wszystkiego, co nowe i pociągające oraz łączeniu poszczególnych elementów w całość opowie Państwu Wojciech Giebuta, redaktor magazynu Czas Wina.

KUP BILET

Menu i Wina

Menu i wina pojawią się wkrótce...

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina "Kuchnia z końca świata. Kiwi i inne osobliwości" | Tematyczna kolacja z degustacją win
Powered by JS Network Solutions