Zapraszamy na wyjątkową kolację "Gęsina i Polskie Wina"

Termin: 17 listopada 2018 r.

Spotkanie prowadzić będzie: Paweł Gąsiorek – redaktor magazynu Czas Wina, współwłaściciel Dworu Sieraków

Cena kolacji 120,00 zł / 1 osoba

Nocleg 17/18.11.18 r. w atrakcyjnej cenie: 220,00 zł (pokój dwuosobowy ze śniadaniem)

 

Menu I Wina

Podczas olacji podawać będziemy Wina Świętomarcińskie z winnicy Turnau oraz selekcję win z Sandomierza z winnic Płochoccy i Nad Jarem

Aperitif
Wino polskie


Zimna przystawka
Półgęsek z jesienną sałatką Waldorf
Wino polskie


Ciepła przystawka
Gęsi pipek z gryczanym racuchem
Wino polskie


Danie główne
Pierś z gęsi na purée z kalafiora z sosem z różowego grapefruita i fig
Wino polskie


Deser
Tarta gruszkowo orzechowa

 

Rezerwacja Kolacji

Zgłoszenie na Kolację wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt Kolacji

Koszt kolacji wynosi 120zł/os.

Nocleg

Tego dnia oferujemy nocleg w bardzo atrakcyjnej cenie 220,00 zł - pokój dwuosobowy ze śniadaniem

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1400 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

 

 

Powered by JS Network Solutions