23 lutego (sobota) 2019, godz. 20:00

Zapraszamy na Noc z Winem czyli tematyczną kolację z degustacją win.

Spotkanie poprowadzi Wojciech Giebuta, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, manager w firmie Wine Service, organizującej wyjazdy enoturystyczne na cały świat.

 

Menu i Wina

Pierwsza przystawka

Chleb pita i domowy humus

Gamla Brut, Golan Heights, Izrael

 

Druga przystawka

Sałatka z grillowanymi warzywami środziemnomorskimi i wędzoną rybą oraz cytrusowym winegretem

Yarden Sauvignon Blanc, Golah Heights, Izrael

 

Zupa

Krem z dyni z przyprawami korzennymi

 

Danie główne

Jagnięcina duszona w winie podana z musem z marchwii i pilawem ryżowym

Yarden Merlot, Golah Heights, Izrael

Yarden Syrah, Golah Heights, Izrael

 

Deser

Baklawa z lodami waniliowymi i kandyzowana dzika różą

Yarden Gewurztraminer, Golah Heights, Izrael

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc z Winem wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1400 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Noc z Winem - Europa i Orient | Między Europą a Orientem czyli kuchnia i wina współczesnego Izraela
Powered by JS Network Solutions