28 grudnia (piątek) 2018, godz. 20:00

W ten ostatni piątek roku chcemy pokazać Państwu bogactwo kuchni Małopolski. Tutaj w czystych potokach czy jeziorach żyją ryby, w małych gospodarstwach choduje się drób, a na halach Pienin, Gorców czy Tatr wypasa się owce. Tutaj produkuje się bundz i oscypek. Stąd pochodzą najstarsze polskie browary: Okocim czy Żywiec. Ta ziemia pełna jest dobrych produktów i świetnego wina, piwa czy cydru. Całą tą bogatą tradycję spróbujemy pokazać państwu w czasie tego szczególnego wieczoru.

Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.

 

Menu i Wina

Aperitif

wkrótce...

 

Pierwsza przystawka

wkrótce...

wkrótce...

 

Druga przystawka

wkrótce...

wkrótce...

 

Danie główne

wkrótce...

wkrótce...

 

Deser

wkrótce...

wkrótce...

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winną Sobotę wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Winny Piątek | Boże Narodzenie w Urugwaju
Powered by JS Network Solutions